Startpagina

Welkom op de website van
 
Uitgeverij De Heraut

Uitgeverij De Heraut is een onderdeel van Stichting De Heraut.
Uitgeverijen beperken zich in deze moeilijke economische tijd tot de uitgave van boeken die min of meer een bestseller beloven te zijn. Dat zijn boeken  die gewijd zijn aan het esoterisch christendom niet. Ondanks de vraag wordt er vaak geen herdruk uitgegeven. Vandaar dat wij nu besloten hebben met een eigen uitgeverij boeken uit te geven die wij belangrijk vinden voor de ontwikkeling van het esoterisch christendom in Nederland.
 
 
 
 
N dagen3
2015  Herdruk van Dagen van Inzicht en Verwondering
Auteurs Harm Wagenmakers en Hans stolp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
N moderne-inwijdin
2015 De moderne Inwijdingsweg is een heruitgave van de Geboorte van Christus in ons
Auteur hans Stolp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
2012 Tijdens de themadag Esoterische geheimen in de bijbel op zaterdag 8 december 2012
(zie www.stichtingdeheraut.nl) werd de eerste uitgave van onze nieuw opgerichte Uitgeverij De Heraut gepresenteerd: Esoterische Bijbellezen, deel I: Jezus van Nazareth. Het is de vijfde herdruk van het boek Jezus van Nazareth. Juist omdat we het zo belangrijk vinden dat steeds meer mensen zich bewust worden van de esoterische geheimen in de bijbel, wilden we dit boek graag een nieuwe start geven. Uitgeverijen beperken zich in deze moeilijke economische tijd tot de uitgave van boeken die min of meer een bestseller beloven te zijn. Dat is een boek dat gewijd is aan esoterisch bijbellezen natuurlijk niet. Vandaar dat wij nu besloten hebben met een eigen uitgeverij boeken uit te geven die wij belangrijk vinden voor de ontwikkeling van het esoterisch christendom in Nederland.
 
 
 
 
 
2013 Herdruk van Esoterisch Bijbellezen, deel II: Johannes de ingewijde is uit.
 
We kunnen u mededelen dat via onze uitgeverij er een herdruk is van Esoterisch Bijbellezen deel II: Johannes de Ingewijde. Het is de vierde herdruk van het boek Johannes de Ingewijde. Het boek is een gebonden uitgave en te koop op de themadagen in Amersfoort of te bestellen via het contactformulier op de website.
Voor meer informatie zie Boeken